Close menu

Description

VAD ÄR DU SUGEN PÅ?

Vi har ett stort urval av garn, stickpaket och sticktillbehör.

Det är både tryggt och enkelt att handla, och du får varorna levererade till brevlådan eller till ett utlämningsställe..

SÅ GÖR DU, STEG FÖR STEG:

FYLL KUNDKORGEN

Du hittar varorna du vill ha med hjälp av navigationsmenyn. Varorna är sorterade både efter producent och kategori, vilket gör att du enkelt hittar det du vill ha. Du kan även använda sökfunktionen för att snabbt hitta en viss vara.

När du har hittat varan du vill ha klickar du på knappen ”lägg i kundkorgen” för att lägga varan i kundkorgen. Upprepa detta tills du har hittat allt du vill beställa.

GÅ TILL KASSAN

När du har lagt varorna du vill köpa i kundkorgen är det dags att gå till kassan. Innan du bekräftar beställningen är det viktigt att du kontrollerar att leveransadressen och övriga uppgifter stämmer. Därefter väljer du önskad betalningsmetod. Om du vill lägga till fler varor i kundkorgen kan du när som helst gå tillbaka och hitta fler varor. När du är klar bekräftar du beställningen..
 

BETALA VARORNA

Hos oss kan du betala med Klarna eller Swish. Har du valt betalning via Klarna har du möjlighet att betala med kort, delbetalning eller faktura.
 

GENOMFÖRT KÖP

När du har genomfört ditt köp visas ett meddelande om att din beställning har bekräftats på vår webbsida, och en orderbekräftelse skickas till den registrerade e-postadressen inom 30 minuter. Om du inte får någon bekräftelse ber vi dig kontakta vår kundservice så att vi kan undersöka detta..

MOTTA VARORNA

Du får en orderbekräftelse via e-post inom 30 minuter efter att köpet har genomförts. När varan skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse med spårningsnummer. Normal leveranstid från vårt lager är 3–6 arbetsdagar. Om paketet är för stort för brevlådan levereras det till närmaste utlämningsställe..