Close menu

#Yesgarnius

#YESGARNIUS – DELA DINA BILDER MED OSS!

Vi blir så inspirerade och glada när vi ser dina bilder på våra produkter! Vi skulle gärna vilja dela dina stickprojekt i våra kanaler. Bilden kommer först och främst att visas på Garnius.se, men gärna också på sociala medier och i nyhetsbrev.

Genom att svara på vår förfrågan med #yesgarnius godkänner du följande:

Du ger Garnius.se icke-exklusiv, världsomspännande rätt att använda bilderna du taggar med #yesgarnius i marknadsföringssyfte på vår webbsida, i våra nyhetsbrev och via sociala medier.

Du bekräftar därmed att:

1. Du äger rättigheterna till dina bilder och att vi ingår ett avtal med dig om dessa.

2. Du har tillstånd från alla personer som visas på bilderna och innehar alla rättigheter för att använda och dela bilderna.

Härmed befriar du Garnius.se från alla förpliktelser att betala dig för användningen av din bild och för de immateriella rättigheterna till bilden i samband med användning av bilden enligt beskrivningen ovan. Härmed befriar du och godkänner att hålla Garnius.se, och alla personer som agerar på uppdrag av Garnius.se, fria från eventuella krav om ersättning, och från alla påståenden, krav och former av ansvarsutkrävande – oavsett natur – i förbindelse med användningen av bilderna enligt beskrivningen ovan.

Genom att svara oss med hashtaggen #yesgarnius intygar du att du har läst och förstått villkoren ovan. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor om informationen ovan genom att klicka HÄR.

 
Tusen tack för att du delar med oss!
 
Du kan se vad andra har delat här.