Close menu

Description

Om oss

GARNIUS.SE

Nyckeln till Garnius framgång ligger i de enkla och effektiva lösningarna. För att beställa garn från Garnius.se behövs bara några få klick, och våra smarta lagerrutiner gör leveranstiden imponerande kort. Tillsammans med bekräftelsen får du en spårningskod som gör att du kan följa paketet hela vägen hem till dig. Under kampanjperioder kan vissa förseningar förekomma.

Dessutom är kapaciteten långt större än hos de fysiska butikerna, med två miljoner färgstarka garnnystan ständigt i lager.

Garnet vi tillhandahåller på Garnius.se kommer från de populära producenterna DROPS, Viking Garn, Dale Garn och Du Store Alpakka. De tillhör de största och seriösaste leverantörerna i branschen. Vårt avtal med dem ger dig ett brett urval av garn, och säkerställer att du alltid får marknadens bästa produkter när du handlar hos oss. Vi är också den exklusiva distributören av högkvalitetsgarn från Woolevo och Merinor.

Dessutom har vi våra egna originaldesigners på Garnius.se. Sigrun Gilje Hindal och Kristine Vikse är skaparna bakom våra populära modeller. Deras unika design säljs som kompletta stickpaket med beskrivning och garn. Det du behöver för att sticka din egen tröja, jacka, cardigan, kofta eller mössa!

Egmont är majoritetsägare i Garnius. En del av mediekoncernens vinst går till att stödja utsatta barn och ungdomar. Egmont Foundation arbetar för FNs världsmål fyra, som handlar om att alla barn och ungdomar ska kunna slutföra en högre utbildning till 2030.