Close menu

Description

Retur

När du handlar på Garnius.se har du 30 dagars returrätt/öppet köp om produktförpackningen/garnetiketten är oöppnad i sin originalförpackning, och inte är skadad eller luktar rök, mat eller liknande. Kontakta kundservice via formuläret som du hittar HÄR INNAN du skickar varan i retur.

Vid retur till Garnius.se beställer du en returetikett på Brings hemsida här – https://www.bring.se/retur/?q=20009100288_SE 

Skriv ut returetiketten och tejpa/limma fast den på paketet.

Garnius.se står för returkostnaden, men vi debiterar dig för returportot på 69 kr i anslutning till fakturan när returen har behandlats. Om du vill använda en annan returmetod än returetikett via Bring sker det på egen risk.

Även om du vill returnera din beställning måste du alltid hämta ut din order från Bring, och därefter skicka den i retur till oss. Om du låter paketet ligga, alternativt meddelar Bring att du inte vill få paketet levererat, skickas det i båda fallen tillbaka till oss, men då mottar vi det som ett ”ej uthämtat paket”, vilket innebär att kunden inte har betalat returporto.

Vid retur måste paketet lämnas in till Bring. 

Återbetalningen ska ske inom 14 dagar från det att vi mottar produkten från dig, och inkluderar frakt.

Uthämtade paket

Vid ej uthämtade paket debiteras kunden en avgift på 200 kr för att täcka våra kostnader i samband med packning, frakt, returporto och administration.

Reklamation og fortrydelsesret

Du kan læse om reklamation og fortrydelsesret i menuen til venstre.